ВЪПРОС - ОТГОВОР  Какво е работното време?

  Поръчки по телефона приемаме от 9:00 до 19:00. Запитване по e-mail може да изпратите по всяко време. Работа на машината е в режим 24/7 – денонощно без почивни дни.


  Какво е необходимо за да направите поръчка?

  Поръчката може да на правите изпращайки запитване на e-mail: info@cnc-frezer.com  или rakso@abv.bg или се обадете по телефона 0876 44 68 19.


  В поръчката трябва да е посочено:

  • Име на контактно лице, телефон или e-mail за връзка;
  • Макет, 3Д модел, скица или снимка на детайли съобразени с изисквания посочени в сайта;
  • Брой детайли за изработка;
  • Материал от който трябва да се изработи и размери на заготовката;


  Как става изпълнение на поръчката?

  Ние обсъждаме с Вас детайлите на поръчката  и определяме времето и цената на изработка. След това Вие представяте материала за обработка. Ние изпълняваме поръчката и Ви се обаждаме след приключване на поръчката.


  Как да взема готови детайли?


  Има няколко начина:
  1. За София, може да се срещнем с Вас и да вземете готови изделия;
  2. Може да доставим изделия на място, след като уговорим цената на доставка. Доставката е възможна само за детайли които се събират в лек автомобил;
  3. Изпращаме по куриер (Еконт) с опция преглед за дърворезбите, транспорта е за сметка на купувача.


  В какъв формат трябва да е модела?
  Модела трябва да е във векторен формат - AutoCAD, CorelDraw, FreeHand, Adobe Illustrator с посочен мащаб. При необходимост посочете допуск към критичните размери. Посочете материал от който трябва да се изработи изделието, неговата дебелина и размери на заготовките. При различно качество на страните посочете от към коя страна ще се извършва обработката. Подробно за изисквания към моделите може да се запознаете тук .


  Ще приемите ли поръчка ако нямам модел?
  Ако нямате модел, ние може да го изработим в съответствие с Вашите пожелания и предпочитания. Цената на такава услуга е от 15 лева в зависимост от сложността на модела.


  Кой предоставя материала за изпълнение на поръчката?
  Материала предоставя клиента. Ако нямате необходим материал за обработка или той не отговаря на изисквания, ние може да предоставим материала срещу допълнително заплащане.


  Какви размери на детайли може да обработвате?
  Размер на работно поле – 1200 х 1200 мм. Размер на заготовката - до 2500 х 1200 мм. в зависимост от модела. Работен ход  по ос  Z – 180 мм.


  Приемате ли поръчки за изработка на единични изделия?
  Да, обаче трябва да се отбележи че единичните изделия са по скъпи за изработка защото включва цената на подготовка на файлове и конфигурация на оборудване които при големи серии се разпределя върху всички изделия.